بیمهخبر

اولین دوره آموزش مبارزه با پولشویی در بیمه کارآفرین برگزار شد

به گزارش اخبارپول، پیرو نامه بیمه مرکزی در خصوص آموزش های لازم جهت تصدی هریک از مشاغل در اشخاص مشمول و با توجه به تکالیف ماده (۱۴۵) آیین نامه اجرایی ماده (۱۴) الحاقی قانون مبارزه با پولشویی، دوره مقدماتی آموزش مبارزه با پولشویی طی دو روز و در تاریخ ۲۰ و ۲۳ خردادماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

بر اساس این گزارش، دوره آموزشی مذکور با همکاری و هماهنگی مهدی مغانلو رئیس اداره مبارزه با پولشویی بیمه کارآفرین و با حضور حسین سماک مدرس، صادق گنج خانلو رئیس اداره مبارزه با پولشویی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

این دوره آموزشی در راستای نیازسنجی، طراحی، اجرا و ارزشیابی مستمر آموزشی و توانمندسازی به صورت آنلاین برای کلیه کارکنان و مدیران شعب و به صورت حضوری برای مدیران ستادی به مدت ۸ ساعت در محل سالن همایش ساختمان مرکزی بیمه کارآفرین برگزار گرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا