بانکخبر

دیتا سنتر بانک رفاه کارگران افتتاح شد

به گزارش اخبارپول از بانک رفاه کارگران، دیتا سنتر بانک رفاه که امروز افتتاح شد یکی از مجهزترین و پیشرفته‌ترین مراکز فناوری اطلاعات کشور محسوب می‌شود و از ظرفیت فنی ویژه ای در مقایسه با مراکز مشابه برخوردار است.

این گزارش می افزاید، «سامانه بتا» به عنوان بستری به منظور تامین اعتبار بازنشستگان معزز سازمان تامین اجتماعی و سامانه نئوبانک رفاه با نام « فرا رفاه» نیز نوع جدیدی از بانکداری مبتنی بر فناوری های دیجیتال و هوش مصنوعی، محصولات جدید بانک رفاه کارگران هستند که در کنار افتتاح دیتا سنتر بانک مورد رونمایی قرار گرفتند و بهره‌برداری از آنها رسما آغاز شد.

لازم به ذکر است، « سامانه بتا» به عنوان یکی از محصولات جدید بانک رفاه کارگران محیط و بستری است که از طریق این بانک در راستای ارائه و تعریف طرح های مختلف تسهیلاتی و حمایتی فراهم شده است.

گفتنی است، سامانه نئوبانک رفاه با نام ” فرا رفاه ” نیز نوعی بانک دیجیتال است که به ارائه خدمات غیر حضوری به مشتریان می‌پردازد.

 

 

 

 

 

 

*بیشتر بخوانید:

للـه‌گانی: مکتب سردار شهید سلیمانی برگرفته از مکتب والای فاطمه زهرا(س) است

بانک رفاه به‌عنوان سازمان‌ پاسخ‌گو و مسئولیت‌پذیر در حوزه سلامت معرفی شد

قدردانی وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی از بانک رفاه

پرداخت ۶۵۱.۰۰۰ میلیون ریال تسهیلات ازدواج بانک رفاه در آذرماه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا