بانکخبر

نخستین جلسه دیدار مدیران اعتباری بانک ملی با فعالان اقتصادی در سال جدید

به گزارش اخبارپول، سید فرید موسوی فردا هجدهم فروردین ماه با تعدادی از فعالان اقتصادی و کارآفرینان دیدار می کند که مهم ترین محور این نشست نیز افزایش تعامل با مشتریان، بررسی مشکلات کسب و کارها و حمایت هر چه بیشتر از تولیدکنندگان با هدف تقویت زیرساخت‌های اقتصادی کشور و بررسی مشکلات و موانع بانکی در راه ایجاد، توسعه و فعالسازی واحدهای اقتصادی است.

در این نشست محمدرضا محمودپناه رئیس اداره کل اعتبارات، عباس پیروزی رئیس اداره کل بررسی طرح‌ها، هادی نیک قلب رئیس اداره کل ارزیابی و نظارت بر مصارف و علی اولیائی رییس اداره کل پیگیری و وصول مطالبات بانک ملی ایران نیز حضور خواهند داشت.

متقاضیان می‌توانند به منظور هماهنگی برای دریافت وقت جلسه حضوری در روزهای چهارشنبه با شماره تلفن ۶۰۹۹۲۰۱۵-۰۲۱ تماس حاصل کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا