
به گزارش اخبارپول، این اشتغال زایی، علاوه بر تاثیر مستقیم در کاهش نرخ بیکاری در استان اصفهان، بخش عمده ای از نیاز منطقه به محصول قارچ و کمپوست را برطرف کرده است.
مجید احمدی مجری پروژه قارچ الماس سپاهان درباره مزایای پروژه تولید قارچ خوراکی گفت: از سال ۱۳۸۸ تولید قارچ خوراکی و اسپان(بذر قارچ خوراکی) را با ظرفیت ۵۵۰ تن در سال آغاز کردیم و با تسهیلات ۱۸میلیارد ریالی بانک کشاورزی، بستر مناسبی برای تولید قارچ خوراکی فراهم ساختیم. هم اکنون ظرفیت تولید را به ۹۷۰ تن قارچ خوراکی افزایش داده ایم و بخش عمده ای از نیاز منطقه را تامین کردیم.
مجری طرح افزود: محصولات این واحد تولیدی در بسته بندی های متفاوت و بهداشتی در شهرهای مختلف عرضه می شود و بنا داریم با اجرای طرح توسعه، میزان تولید قارچ خوراکی را به ۱۲۰۰تن در سال افزایش دهیم.