بیمهخبر

تجلیل مدیرعامل بیمه دانا از خدمات آزاده و جانباز همکار دراین شرکت

به گزارش اخبارپول، در مراسمی که به همین مناسبت در دفتر نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه دانا برگزار شد، از خدمات علی‌اصغر بختیاری، جانباز ۲۵ درصد، آزاده و همکار شاغل در مدیریت روابط عمومی این شرکت تجلیل شد.

در این مراسم، کاردگر نایب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بیمه دانا با اهداء لوح سپاسی به همکار آزاده از خدمات و تلاش های وی قدردانی و تشکر کرد.

لازم به ذکر است، بختیاری در سال ۱۳۶۷ در خط مقدم مهران به اسارت نیروهای بعثی عراق درآمد و به مدت یک هفته در پادگان مخروبه شهر “العماره” بود تا اینکه به زندان “الرشید” در بغداد منتقل شد.

وی بار دیگر حدود دو هفته بعد، به زندان “صلاح‌الدین” در شهر “تکریت” منتقل شد، جایی که اسیران مفقودالاثر در آنجا نگهداری می‌شدند.

بختیاری سرانجام بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ در تاریخ پنجم شهریور ۱۳۶۹ به عنوان اولین گروه از آزاد‌گان مفقودالاثر به میهن اسلامی بازگشت و به آغوش خانواده پیوست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا