بانکخبر

تعویق سه‌ماهه تسهیلات قرض‌الحسنه تا پایان اردیبهشت۹۹

به گزارش اخبارپول، مسعود ایزدی اظهار کرد: بانک مسکن در تمامی مقاطع تابع ضوابط و مقررات ابلاغی از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران است و براساس آخرین دستورالعمل های ابلاغی بانک مرکزی در تاریخ ۹۸/۱۲/۱۵ به دلیل شرایط ناشی از ویروس کرونا ومشکلات حادث شده مقررشد، برای صاحبان کسب و کارها به ویژه کسب و کارهای کوچک که تحت شرایط جدید با مشکلات مالی مواجه شده اند؛ تسهیلاتی فراهم شود.

وی اذعان کرد: بر اساس بخشنامه ابلاغی تمامی دریافت کنندگان تسهیلات قرض الحسنه این بانک که به دلیل شرایط به وجود آمده قادر به بازپرداخت اقساط تسهیلات خود در مواعد مقرر نیستند باید درخواست خود را به بانک ها و موسسات اعتباری غیر بانکی ارایه دهند مشروط بر آن که بدهی آنان تا تاریخ ۹۸/۱۰/۰۱در طبقه جاری قرار داشته باشد ؛ بانک و موسسات اعتباری غیر بانکی می توانند اقساط آنان در ماه های اسفند۱۳۹۸، فروردین و اردیبهشت۱۳۹۹را پس از پایان دوره بازپرداخت اقساط دریافت کنند.

مدیر امور ارتباطات و حوزه مدیریت بانک مسکن همچنین افزود: تمامی دریافت کنندگان قرض الحسنه فارغ از این که امکان پرداخت یا وصول اقساط از آن ها وجود داشته باشد و نیز قطع نظر از نوع کسب و کار و فعالیت دریافت کننده قرض الحسنه ، مشمول استفاده از مزایای تعویق سه ماهه اقساط تسهیلات هستند که این موضوع با توجه به لزوم کاهش حضور مشتریان در شعب بانک به دلیل شیوع ویروس کرونا، بدون نیاز به درخواست از سوی ایشان توسط ادارات مرکزی بانک به صورت متمرکز تحت اقدام است.

ایزدی با اشاره به این موضوع عنوان کرد: این بخشنامه علاوه بر مشمولیت تمام وام های قرض الحسنه، مشمول استفاده کنندگان از تسهیلات در رسته های کسب و کارهایی که مصادیق آنها از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام گردیده و درخواست استفاده از مزایای تعویق سه ماهه اقساط خود را به شعبه مربوطه ارائه کنند نیز است.

وی به مصادیق بخش ها و رسته های کسب و کار اشاره کرد و گفت: از جمله این کسب و کارها می توان به مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل ها، مجتمع های جهانگردی و گردشگری؛ دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری؛ مجتمع های ورزشی و تفریحی؛ مراکز و مجتمع های فرهنگی و آموزشی و… اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا