خبر

فوتبال ۱۲۰ با عادل قهرمان جام تاپ شد

به گزارش اخبارپول، سومین دوره مسابقات فوتسال “جام تاپ” که به میزبانی شرکت تجارت الکترونیک پارسیان از روز شنبه۱۲ بهمن همزمان با اولین روز دهه مبارک فجر آغاز شده بود، روزسه شنبه ۲۸بهمن ماه  با انجام دیدارهای رده بندی  و فینال، به خط پایان رسید.

در این رقابت‌ها تیم فرادیس البرز ۳ بر یک تیم مترو را برد و مقام سومی را کسب کرد.

همچنین تیم  فوتبال ۱۲۰ با عادل فردوسی پور پس از تساوی بدون گل، در ضربات پنالتی ۳ بر یک تاپ(تجارت الکترونیک پارسیان) را برد و جام قهرمانی را تصاحب کرد.

براساس این گزارش، در این رقابتها ازسوی کمیته برگزارکننده جام اخلاق سومین دوره مسابقات فوتسال جام تاپ به تیم قلم ورزش- تنها تیم بدون کارت زرد و قرمز- اهدا شد.

این گزارش می‌افزاید، محمد عباسپور از تیم‌ ستاد اجرایی با ۱۲ گل زده “آقای گل” سومین دوره مسابقات فوتسال “جام تاپ” شد.

گفتنی است، در جریان مراسم اختتامیه رقابت‌ها از فریدون آسرایی خواننده نام آشنای کشور و عضو تیم فوتبال قلم ورزش و عادل فردوسی پور ‌تجلیل شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا