به گزارش اخبارپول، در این بازدید سعید مستشار با تأکید بر استفاده از همه ظرفیتهای موجود به منظور تعامل هر چه بیشتر با مشتریان اظهار کرد: به لحاظ استانداردهای بانکی، ساختار مالی بانک از وضعیت مطلوب و مناسبی برخوردار است و این مهم جز نقاط قوت بانک به شمار میرود و همین مزیت پتانسیل خوبی را برای تأمین مالی حوزه تولید پدید آورده است.
وی با اشاره به ارایه تمام خدمات ریالی و ارزی به مشتریان، از آمادگی کامل بانک برای ارایه خدمات مختلف بانکی از جمله مشارکت بانک در تأمین مالی زنجیره تولید و فروش تولیدکنندگان؛ تامین نقدینگی مورد نیاز تولید و … خبرداد و گفت: تلاش برای به گردش درآوردن چرخ توسعه درکشور به واسطه تقویت تولید داخل و همچنین کمک به رونق این حوزه در جرگه سیاستهای بانک مشترک ایران و ونزوئلا به شمار رفته و در این مسیر از تمام توان سیستم بانک بهره خواهیم گرفت.
در ادامه این مراسم حسن پایداری نماینده شرکت لبنیات و بستنی دومینو با اشاره به شروع فعالیت این شرکت از سال ۹۰ به تشریح دستاوردهای تولید بستنی در داخل کشور پرداخت و بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۳۰ درصد از بازار کل کشور در اختیار این شرکت است و تلاش شده تا با بهرهگیری از تکنولوژی روز دنیا؛ محصولاتی متنوع و با کیفیت بالا برای مصرفکنندگان تولید کنیم.
وی همچنین از افزایش ظرفیت تولید بستنی و توسعه تولید محصولات لبنی خبر داد و افزود: از لحاظ کیفیت تولید و همچنین تنوع موجود در بستنی، فاصله نزدیکی با کشورهای پیشرفته دنیا داریم.