بانکخبر

بازدید بانک ایران زمین از گروه صنعتی اترک شیمی شرق

به گزارش اخبارپول، شمس آبادی مدیر استان خطاب به مدیران این مجموعه صنعتی که با وجود تحریم‌های اقتصادی تحمیل شده به کشور، همچنان در عرصه تولید و صنعت استوار و مایه مباهات و سربلندی ایران عزیزمان بوده اند، عنوان کرد: شرکت های تولیدی و کارخانجات به عنوان چرخ اصلی صنعت کشور نقش به سزایی در خودکفایی و آبادانی این مرز و بوم داشته و امید است با همت عالی مردم ایران زمین شاهد رونق اقتصادی در سال پیش رو باشیم.

وی گفت: بانک ایران زمین آماده است تا در چارچوب سیاست‌ها و دستورالعمل های ابلاغی، در مسیر رشد و شکوفایی صنایع کشور در کنار واحدهای صنعتی و تولیدی حضور داشته باشد.

در ادامه نعیمی پور مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره گروه صنعتی اترک شیمی شرحی از تاسیس و تاریخچه فعالیت شرکت ارائه داده و افزود: این شرکت حدود ۳۰۰۰۰ تن رنگ در سال تولید می کند که کل این ظرفیت به تمام کشورهای حوزه CIS آسیای میانه، سوریه، عراق، افغانستان، زیمباوه، استرالیا و چین صادر می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا