بانکخبر

پیاده روی خانوادگی، اقدام انگیزشی بانک ملی برای کارکنان

به گزارش اخبارپول، بدون شک سلامت کارکنان سازمان ها علاوه بر افزایش بهره وری و کارایی آنها، کیفیت خدمت رسانی به مخاطبان را نیز بیشتر خواهد کرد.

از این‌رو اداره کل رفاه و درمان بانک ملی ایران در برنامه ای مدون، تلاشی بی وقفه برای حرکت در این مسیر را آغاز کرده و تا کنون همایش های پیاده روی دسته جمعی با حضور کارکنان و اعضای خانواده آنها را در چندین شهر برگزار کرده است.

ایلام، بیرجند، اهواز، زاهدان، شیراز، یاسوج، بندرعباس و بابلسر تا کنون در این زمینه پیشتاز بوده‌اند و سایر استان ها نیز به مرور زمان به این طرح خواهند پیوست.

همایش های پیاده روی در فضایی شاد برگزار و در پایان آن با برگزاری مسابقات و سرگرمی، به برندگان جوایزی اهدا می‌شود.

در تازه‌ترین نمونه، همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی کارکنان بانک ملی ایران در بوشهر برگزار شد. این رویداد با حضور رئیس اداره کل رفاه و درمان، رئیس اداره امور شعب استان بوشهر، مدیران شرکت داده ورزی سداد، پارس و کارکنان بانک در بوشهر برگزار شد.

این دومین همایش با حمایت مالی شرکت های سداد و پارس است و برنامه‌ریزی برای برگزاری ۴۰ همایش از این نوع انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا