بانکخبر

حمایت بانک توسعه صادرات از صنایع تبدیلی و کشاورزی در همدان

به گزارش اخبارپول، صفر قره داغی درخصوص پروژه های تامین مالی شده توسط این شعبه اظهار کرد: در راستای حمایت موثر از صادرات غیر نفتی استان، این شعبه از سال ۹۲ تا کنون بیش از یک هزار و ۱۳۵ میلیارد ریال در قالب تسهیلات سرمایه در گردش در دامنه نرخ ۱۱تا ۱۸ درصد به واحدهای تولیدی صادراتی در بخش های صنایع تبدیلی، صنایع کشاورزی و سیمان پرداخت کرده است.

وی متذکر شد: همچنین به منظور واردات مواد اولیه و ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی بیش از چهار میلیون و ۷۸۰ هزار دلار در قالب حوالجات و اعتبار اسنادی وارداتی انجام شده است.

رییس شعبه همدان بانک توسعه صادرات گفت: بانک توسعه صادرات تعداد ۷۱ فقره انواع ضمانتنامه بیش از ۷۴ میلیارد ریال در جهت کمک و حمایت از واحد های تولیدی در سطح استان همدان صادر کرده است.

قره داغی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه استان همدان یکی از قطب های تولید سیب زمینی در کشور است، از سال ۹۲ تاکنون نزدیک به ۸ میلیون دلار حواله ارزی جهت واردات بذر سیب زمینی مورد نیاز کشاورزان استان صادر شده است.

وی افزود: ۸۰ درصد از صادرکنندگان نمونه استان از مشتریان شعبه هستند.

رییس شعبه همدان بانک توسعه صادرات ضمن تبریک چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، ابراز امیدواری کرد تا با ایجاد بسترهای مناسب جهت افزایش صادرات استان و کشور همچون گذشته بعنوان حامی قوی در کنار صادرکنندگان بوده و به وظایف قانونی خود عمل کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا