بیمهخبر

جذب بازارهای جدید بیمه‌ای، رسالت اصلی شبکه فروش

به گزارش اخبارپول، ابراهیم کاردگر در جلسه هم‌اندیشی با اعضای شبکه فروش و کارکنان شعب سمنان و شاهرود که در محل هتل قصر بسطام شاهرود برگزار شد، ضمن اظهار رضایت از عملکرد کارکنان و شبکه فروش استان سمنان، بر ضرورت کنترل ریسک و خسارت توسط شبکه فروش تاکید کرد.

وی، ارائه نرخ فنی مناسب با توجه به عملکرد و سابقه بیمه‌گذار و تلاش در جهت تجمیع امور بیمه‌ای را خاطرنشان کرد و در پاسخ به مسایل مطرح شده از سوی نمایندگان یادآورشد: به منظور پویایی و افزایش تحرک شرکت، اقداماتی انجام شده که ابلاغ دستورالعمل‌های جدید، افزایش اختیارات، تشکیل کارگروه‌ها و کمیته‌ها و تغییرات مدیریتی از آن جمله هستند.

مدیرعامل بیمه دانا، آموزش و رتبه‌بندی نمایندگان و رفع مشکلات سیستم فناوران را از دیگر اقدامات انجام شده اخیر برشمرد و با اشاره به مشکلات صنعت بیمه، بر لزوم توجه و فرهنگ‌سازی در بین بیمه‌گذاران و صنعت بیمه تاکید کرد.

لازم به ذکر است، پیش از اظهارات دکتر کاردگر، سید ابوالفضل حقانی‌زاده سرپرست منطقه ۲، گزارشی از عملکرد شعب سمنان و شاهرود، درصد تحقق بودجه، نسبت خسارت و برنامه‌های آینده ارائه کرد.

گفتنی است، تحقق بودجه ۹۰ درصدی، کنترل خسارت و کاهش نسبت خسارت در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۶ و رشد ۲۵ درصدی پرتفوی، از جمله عملکرد شعب سمنان و شاهرود به شمار می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا