خبر

بازداشت ۵۱ مفسد اقتصادی

فرمانده انتظامی استان فارس گفت: تعداد ۵۱ امسال مفسد اقتصادی به اتهام اختلاس بیش از ۲۹۱میلیارد و ۹۰۹ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۵۵۲ تومان کشف شده در این استان بازداشت شدند.

به گزارش پول پرس به نقل از ایرنا ، سردار سرتیپ دوم سیروس سجادیان عصر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در شش ماهه نخست سال گذشته ۵۱ فقره جرم اقتصادی توسط پلیس آگاهی فارس کشف شد.

وی ادامه داد: در سال ۹۲ اقدامات نیز جرم این متهمان مستند سازی و تحویل مراجع قضایی داده شد که از پس از صدور حکم قضایی تعداد۵۱ نفر توسط اداره بازرسی اقتصادی پلیس آگاهی دستگیر شدند.

سجادیان گفت : بیشترین تعداد شاکیان را متولیان بانک های دولتی ، اداره اوقاف ، تامین اجتماعی ، تعزیرات حکومتی و دادستانی فارس تشکیل می دهند که مهمترین جرائم متهمین اخذ تسهیلات غیر مجازبانکی، پولشویی ، اخلال در نظام اقتصادی ، زمین خواری و تبانی در معاملات دولتی بوده است.
وی اظهار داشت : افراد جامعه درصورت مشاهده جرائم اقتصادی و موضوعات دیگر می توانند به اداره پلیس آگاهی مبارزه با جرایم اقتصادی مراجعه و تخلف وجرایم اقتصادی را اطلاع دهند.
این مقام مسوول همچنین به کشف و دستگیری اعضای دو باند کالای قاچاق در فارس اشاره داشت و افزود: در ۷۲ ساعت گذشته باتلاش مامورین انتظامی فارس یکهزارو ۱۷۲ دستگاه تلفن همراه با ۸۵۰ عدد لوازم جانبی قاچاق از این باندها بدست امد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا