معاون وزیر صنعت در امور صنایع از ابلاغیه بانک مرکزی برای اختصاص ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی جهت ایجاد رونق در واحدهای تولیدی خبر داد.

معاون وزیر صنعت در امور صنایع از ابلاغیه بانک مرکزی برای اختصاص ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی جهت ایجاد رونق در واحدهای تولیدی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول به نقل از فارس، محسن صالحی نیا در یک نشست خبری با اشاره به آغاز اجرای ابلاغیه بانک مرکزی برای پرداخت تسهیلات بانکی ۳۰ هزار میلیارد تومانی به واحدهای تولیدی از ۲ روز پیش، اظهار داشت: ۱۰ هزار میلیارد تومان از این تسهیلات به ۱۰ هزار واحد صنعتی کوچک و متوسط اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: ۱۰ هزار میلیارد تومان نیز برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام در ۶ هزار واحد صنعتی در نظر گرفته شده و علاوه بر این، تسهیلاتی بابت به‌روز رسانی و نوسازی ۵ هزار واحد تولیدی پیش بینی شده است.

معاون وزیر صنعت با بیان اینکه این تسهیلات بر مبنای ابلاغیه معاون اول رئیس جمهور در چارچوب اقتصاد مقاومتی پرداخت خواهد شد، ادامه داد: تسهیلات مذکور به منظور اجرای طرح رونق تولید، نوسازی و بازسازی واحدهای صنعتی و معدنی و تکمیل طرح‌های موجود به واحدهای تولیدی اختصاص یافته است.

به گفته صالحی نیا، تولیدکنندگان متقاضی دریافت این تسهیلات می توانند در سامانه مربوطه ثبت نام کنند.

وی در ادامه با اشاره به تسهیلات پرداخت شده در سال گذشته به تولیدکنندگان، اظهار داشت: متوسط تسهیلات پرداختی به واحدهای صنعتی و معدنی یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و در واحدهای کشاورزی ۳۲۷ میلیون تومان بوده است.

صالحی نیا در مورد مشارکت بانکها در پرداخت تسهیلات به بخش صنعت نیز گفت: بانکهای ملی، صادرات، ملت، صنعت و معدن، تجارت، سپه، توسعه تعاون، رفاه، کشاورزی و توسعه صادرات به ترتیب در میزان پرداخت تسهیلات به بخش صنعت و معدن نقش داشته اند.

معاون وزیر صنعت تصریح کرد: از بین ۱۲ هزار واحد صنعتی که تسهیلات دریافت کرده اند بر ۶۶۰۰ واحد نظارت صورت گرفته است که در این ۶۶۰۰ واحد حدود ۱۱ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است و البته ۲۰۳ واحد نیز با کاهش اشتغال روبرو بوده‌اند که دلایل آن در حال بررسی است.

وی در ادامه با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی تولید انواع تایر در سال گذشته، گفت: در این مدت تولید انواع مس ۹ درصد کاهش داشته و تولید سیمان نیز با افت ۵.۷ درصدی روبرو بوده که دلیل این کاهش، پایین آمدن میزان صادرات سیمان بوده است.

*درخواست افزایش قیمت خودروسازان برای برخی محصولات
صالحی نیا در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که پرسید آیا خودروسازان تقاضایی برای افزایش قیمت خودرو به شورای رقابت ارایه کرده اند؟ گفت: در مورد برخی خودروها درخواست افزایش قیمت به شورای رقابت ارایه شده که در دست بررسی است.

وی تأکید کرد: این درخواست طبق روال معمول باید با توجه به آیتم‌هایی مانند کیفیت و نرخ تورم بخشی خودرو بررسی شود.

*برنامه ای برای توقف تولید پراید و ۴۰۵ وجود ندارد
صالحی‌نیا در پاسخ به سوال دیگر فارس که پرسید با توجه به صحبت های ضد و نقیضی که در مورد توقف تولید پراید مطرح شده است، چه برنامه ای در این مورد در وزارت صنعت وجود دارد؟ اظهار داشت: سیاست های اجرایی در این مورد در جلسات و با هماهنگی خودروسازان مشخص شده و طبق برنامه ریزی انجام شده خودروهای تولیدی باید از دی ۹۷ مطابق استانداردهای ۸۱گانه عرضه شوند.

معاون وزیر صنعت تأکید کرد: چگونگی به روز رسانی تولید خودروها با خودروسازان است اما در مورد تغییرات ساختاری یا مرحله ای برای توقف تولید پراید و پژو ۴۰۵ هنوز برنامه ریزی نشده است.

وی با بیان اینکه بر اساس استانداردهای جدید در مورد تولید خودروهای قدیمی تصمیم گیری خواهد شد، افزود: اگر پراید و خودروهای دیگر نتوانند به لحاظ اقتصادی یا فنی اصلاح شوند، تولیدشان متوقف خواهد شد.

صالحی‌‌نیا در پاسخ به این سوال که چه شرایطی برای از رده خارج کردن خودروها وجود دارد؟ گفت: یکی از این شروط آن است که یک خودرو از مقبولیت در بین مشتریان بیفتد و شرط دیگر نیز به الزامات استانداردی مربوط می شود.

*داخلی سازی ۳۰ درصدی ۲۰۰۸
صالحی نیا در ادامه در مورد میزان داخلی سازی پژو ۲۰۰۸ نیز گفت: تولید این خودرو با داخلی سازی ۳۰ درصدی آغاز شده و در این مورد ۸۰ قرارداد با قطعه سازان امضا شده و به مرحله ابلاغ رسیده است.

وی تصریح کرد: تولید پژو ۲۰۰۸ به تولید مستمر رسیده و ایران خودرو برنامه تولید ۱۵ هزار دستگاه از این خودرو را طی یک سال در دستور کار خود دارد.

انتهای پیام


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=94751
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

تسهیلات بانکی برای واحدهای تولیدی
تسهیلات بانکی برای واحدهای تولیدی
تسهیلات بانکی برای واحدهای تولیدی
تسهیلات بانکی برای واحدهای تولیدی
تسهیلات بانکی برای واحدهای تولیدی