بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۲۶/ ۷ / ۹۲ را منتشر کرد که بر اساس آن در گروه لبنیات بهای کره پاستوریزه اندکی افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود.

به گزارش پول پرس به نقل از مهر، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۲۶/ ۷ / ۹۲ را منتشر کرد که بر اساس آن در گروه لبنیات بهای کره پاستوریزه اندکی افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود.

بهای تخم مرغ کاهش یافت و شانه ای ۶۵۰۰۰ الی ۱۱۰۰۰۰ ریال فروش می رفت. در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو کاهش جزئی داشت. در گروه حبوب، بهای لوبیا سفید و لوبیا قرمز اندکی افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه کاهش جزئی یافت.

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری سیب گلاب و انجیر عرضه نمی شد و پرتقال درجه یک عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پائینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می گردید.

میوه فروشی های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه بهای سیب قرمز و سیب زرد تخم لبنان، پرتقال درجه یک ، انار و گلابی کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه به ویژه خربزه افزایش داشت. در گروه سبزی های تازه بهای سیب زمینی و پیاز کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه افزایش یافت.

در این هفته بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله اندکی افزایش ولی قیمت گوشت مرغ کاهش داشت.

در هفته مورد بررسی ، بهای قند و شکر افزایش جزئی یافت و قیمت چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.

گروههای مواد خوراکی

۱ و ۲- لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای کره پاستوریزه معادل ۰.۶درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۰.۲ درصد کاهش یافت.

۳ و ۴ – برنج و حبوب

در هفته مورد بررسی، در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل ۰.۲ درصد و ۰.۷ درصد کاهش داشت. در گروه حبوب، بهای لوبیا سفید و لوبیا قرمز هر یک معادل ۰.۱ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۲ درصد تا ۰.۶ درصد کاهش یافت.

۵ و ۶- میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد گزارش، بهای سیب قرمز و سیب زرد تخم لبنان به ترتیب معادل ۰.۴ درصد و ۰.۱ درصد، پرتقال درجه یک ۹.۹ درصد، انار ۲.۱ درصد و گلابی ۰.۹درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۱.۹ درصد تا ۰.۳۳ درصد افزایش داشت. در گروه سبزی های تازه بهای سیب زمینی معادل ۱.۱ درصد و پیاز ۲.۳ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۲ درصد تا ۶.۷ درصد افزایش یافت.

۷ و ۸- گوشت قرمز و گوشت مرغ

در این هفته بهای گوشت گوسفند معادل ۰.۲ درصد و گوشت تازه گاو و گوساله ۰.۱ درصد افزایش ولی قیمت گوشت مرغ ۱.۵ درصد کاهش داشت.

۹ و ۱۰ و ۱۱- قند، شکر، چای و روغن نباتی

در هفته مورد بررسی، بهای قند معادل ۰.۲ درصد و شکر ۰.۶ درصد افزایش یافت و قیمت چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.

تغییرات قیمتی در یکسال

براساس این گزارش متوسط قیمت خرده فروشی گروه لبنیات در هفته منتهی به ۲۶ مهرماه سال جاری نسبت به هفته مشابه سال قبل ۱۷.۸ درصد، تخم مرغ ۲۲.۴ درصد، گروه برنج ۵۴.۶ درصد، حبوبات ۷۸.۴ درصد، میوه های تازه ۷۳.۸ درصد، سبزی های تازه ۸۶.۱ درصد، گوشت قرمز ۳۶.۷ درصد، گوشت مرغ ۴۵.۹ درصد، قند و شکر ۴۵.۳ درصد، چای ۳۷.۵ درصد و روغن نباتی ۴۵.۲ درصد افزایش داشته است.

جدول متوسط قیمت خرده فروشی برخی مواد خوراکی در تهران

(هفته منتهی به ۲۶ مهرماه ۹۲)

گروه و کالا درصد تغییر نسبت به هفته مشابه سال قبل
لبنیات ۱۷.۸
تخم مرغ ۲۲.۴
برنج ۵۴.۶
حبوب ۷۸.۴
میوه های تازه ۷۳.۸
سبزی‌های تازه ۸۶.۱
گوشت قرمز ۳۶.۷
گوشت مرغ ۴۵.۹
قند و شکر ۴۵.۳
چای ۳۷.۵
روغن نباتی ۴۵.۲

 

انتهای پیام


لینک کوتاه : http://poolpress.ir/?p=18531
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

گزارش بانک مرکزی از گرانی ۱۱ گروه کالایی
گزارش بانک مرکزی از گرانی ۱۱ گروه کالایی
گزارش بانک مرکزی از گرانی ۱۱ گروه کالایی
گزارش بانک مرکزی از گرانی ۱۱ گروه کالایی
گزارش بانک مرکزی از گرانی ۱۱ گروه کالایی
گزارش بانک مرکزی از گرانی ۱۱ گروه کالایی