به گزارش اخبارپول، مهرداد قریب اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی از ابتدای سال جاری تا کنون اقدامات قابل توجهی به منظور تحقق اهداف و سیاستهای رفاهی دولت و با هدف ارتقاء خدمات به جامعه تحت پوشش به اجرا گذاشته شده است.
وی توضیح داد: تعمیم و گسترش پوشش بیمه ای متناسب با شرایط بازار کار از جمله اقدامات سازمان تأمین اجتماعی در سال جاری بوده و در این راستا با پیگیریهای صورت گرفته و همکاری با سایر مراجع ذینفع از جمله تشکلهای مرتبط، امکان ارائه خدمات به ۶ گروه جدید شامل راکبین و نمایندگیهای پیک موتوری، فعالان حوزه رسانه و مطبوعات، شاغلان کسب و کارهای فضای مجازی، دانشجویان، اعضاء شرکت خودرو رفاه ایرانیان و اعضا سازمان نظام مهندسی معدن فراهم شده است.
معاون بیمهای سازمان تأمین اجتماعی کمک این سازمان به رونق تولید و تسهیل و بهبود فضای کسب و کار را از دیگر اولویتهای این سازمان برشمرد و ابراز کرد: به همین منظور بستههای حمایت از پیشرانان حوزه تولید کشور کرده توسط سازمان تأمین اجتماعی طراحی شده است.
قریب ادامه داد: اجرای بخشنامه ۱۷ بندی مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با موضوع بسته حمایتی سازمان تامین اجتماعی در رونق تولید، تمدید دستور اداری تصویبنامه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در ارتباط با بازرسی از دفاتر قانونی آخرین سال مالی شرکتهای خصوصی، صدور بخشنامه بخشودگی جرائم بیمه ای کارفرمایان خوش حساب و تقسیط بدهی کارفرمایان از جمله مهمترین اقدامات صورت گرفته برای کمک به رونق تولید است.
وی هوشمندسازی اداری و حرکت در راستای توسعه دولت الکترونیک را از دیگر راهبردهای سازمان تأمین اجتماعی در بخش بیمهای برشمرد و گفت: توسعه و گسترش طرح پرونده الکترونیک، راه اندازی سامانه ارسال پیامک به کارگران ساختمانی، پیادهسازی طرح نامنویسی متمرکز کارگاه و پیمان، اجرای سیستم جامع کمیسیونهای پزشکی، اجرای آزمایشی سیستم حساب انفرادی متمرکز و حذف درخواست و اعلام سوابق مابین شعب و اجرای کامل درگاه غیرحضوری ارائه خدمات به کارفرمایان و بیمه شدگان خاص از جمله اقداماتی است که در زمینه توسعه دولت الکترونیک انجام شده است.
معاون بیمهای سازمان تأمین اجتماعی ارتقای سلامت اداری از طریق شفافیت مالی و بهبود دسترسی به اطلاعات را از دیگر اقدامات ارزشمند سازمان تأمین اجتماعی در سال جاری برشمرد و گفت: در راستای سیاستهای راهبردی سازمان تأمین اجتماعی، برنامه تجمیع، تنقیح، روانسازی و تلخیص ضوابط، بخشنامهها و دستورالعملهای حوزه امور بیمه ای با همکاری موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی، شرکای اجتماعی سازمان و سایر واحدهادر دستور کار قرارگرفته است که به همین منظور در خصوص موضوعات و سرفصلهای مختلف کارگروههای مربوطه تشکیل و نهایتاً پس از برگزاری جلسات کارشناسی منظم و پیوسته منجر به تجمیع بخشنامه ها در این برنامه شده است که ۱۰ بخشنامه تجمیعی در این فرآیند تهیه شده است.
قریب ادامه داد: ۶ بخشنامه تجمیعی تا کنون به واحدهای اجرایی سازمان تأمین اجتماعی ابلاغ شده و ۴ بخشنامه دیگر نیز به زودی ابلاغ میشود. ضمن اینکه پیشبینی میشود فرآینده تجمیع و تنقیح بخشنامهها تداوم یافته و با صدور حدود ۵۰ بخشنامه تنقیحی بیش از ۲۰۰۰ بخشنامه قبلی حذف شود.