کد خبر: 196101
شنبه 30 بهمن 1400 - 17:04
حتما شما هم با افزایش هزینههای خدمات درمانی به فکر پیدا کردن راه چارهای افتادهاید؛ بهترین راهحل برای به حداقل رساندن این هزینهها، بیمه تکمیلی است.
به گزارش اخبارپول، حتما شما هم با افزایش هزینههای خدمات درمانی به فکر پیدا کردن راه چارهای افتادهاید؛ بهترین راهحل برای به حداقل رساندن این هزینهها، بیمه تکمیلی است. آیا با شرایط بیمه تکمیلی انفرادی آشنا هستید؟ بیمه تکمیلی انفرادی یکی از شاخههای بیمه تکمیلی است که در ادامه به بررسی جزئیتر آن و بهترین راهها برای به حداقل رساندن هزینههای درمان خواهیم پرداخت. تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید.
بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟
در ابتدای کار بهتر است یک تعریف کلی از بیمه تکمیلیِ انفرادی داشته و بدانیم این نوع بیمه برای چه افرادی مناسب است؟! در گذشته دغدغه اصلی سازمانها و کارکنان، نحوه دریافت بیمه تکمیلی بود؛ زیرا در بسیاری از مواقع تعداد کارکنان یک سازمان به اندازه نیاز برای رد لیست نمیرسید. امروزه با به وجود آمدن بیمه تکمیلی انفرادی، هر فرد به تنهایی میتواند تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار بگیرد و دیگر نیازی به لیستهای سازمانی نیست.
لازم به توضیح است که بیمه تکمیلی انفرادی با توجه به تعهدات و نوع پوشش، هزینه درمان بیماریهای گوناگونی مانند عملهای جراحی، دندانپزشکی، آزمایشگاه، زایمان، ویزیت و دارو را پرداخت خواهد کرد.
شرایط سنی بیمه تکمیلی انفرادی چگونه است؟
میدانیم که با بالا رفتن سن افراد احتمال آسیب دیدن، بیمار شدن و به طبع آن احتمال استفاده از انواع بیمه تکمیلی نیز افزایش مییابد. برای مثال بدیهی است که یک فرد ۶۰ ساله بسیار بیشتر از یک جوان ۲۰ ساله در معرض انواع بیماریها قرار میگیرد. به همین دلیل یکی از اساسیترین فاکتورهایی که هنگام بیمه شدن افراد، مورد بررسی قرار میگیرد سن بیمه شونده است. در ادامه اشاره دقیقتری به شرایط سنی افرادی که میتوانند تحت پوشش بیمه تکمیلی انفرادی قرار بگیرند، خواهیم داشت.
شرایط سنی بیمه تکمیلی انفرادی نسبت به نوع شرکت بیمه متفاوت است؛ اما میتوان گفت اغلب شرکتهای بیمه محدودیتهایی برای افراد بالای ۶۰ سال ارائه میکنند.
افراد بالای ۶۰ سال، در صورت انجام آزمایشها و معاینههای متعدد توسط پزشک موردتایید شرکت بیمه، میتوانند از بیمه درمان تکمیلی استفاده کنند.
حق بیمه دریافتی از افراد بالای ۶۰ سال، بیشتر از سایر افراد خواهدبود.
اغلب شرکتهای بیمه، از صدور بیمه برای افراد بالای ۷۰ سال امتناع میکنند.
بهترین سن خرید بیمه تکمیلی انفرادی برای افراد ۱۸ تا ۶۰ سال است. اگر به سن قانونی رسیدهاید و ۶۰ سالتان نشده، بهتر است هرچه سریعتر فرم بیمهنامه را پر کرده و خودتان را در برابر انواع بیماریها و اتفاقات ناگوار بیمه کنید.
تاثیر وضعیت تاهل در شرایط بیمه تکمیلی انفرادی
بیمه تکمیلی انواع مختلفی دارد که افراد با توجه به شرایط و انتظاراتشان میتوانند آنها را تهیه کنند. وضعیت تاهل نیز مانند سن بیمهگذار، یکی از پارامترهای اساسی برای داشتن یک بیمه درمانی مطمئن و مناسب است. توصیه ما به بیمهگذاران این است که بعد از رسیدن به سن قانونی، خود را تحت بیمه درمان تکمیلی انفرادی درآورند. به نوعی میتوان گفت بهترین انتخاب برای مجردهایی که بیمهکننده پایه ندارند، استفاده از بیمه تکمیلی انفرادی است.
شرایط زندگی و مسئولیتهای افراد متاهل کمی متفاوت است. پیشنهاد ما برای افراد متاهلی که قصد دارند برای خود، همسر و فرزندانشان بیمه درمان تکمیلی دریافت کنند، استفاده از بیمه تکمیلی خانواده است. شرکت بیمه آسماری برای تامین آرامش اعضای خانواده شما، خدمات بیمه خود را در قالب دو طرح “یکتا” و “برنا” برای خانوادههای عزیز کشورمان مهیا کرده است. با استفاده از این نوع بیمه درمانی میتوانید امنیت و آرمش را در روزهای سخت حفظ کنید.
بیمه تکمیلی انفرادی برای کدام دسته از مشاغل مورد استفاده قرار میگیرد؟
امروزه با توجه به ظهور انواع بیماریهای جدید و آسیبهای احتمالی، دغدغه همه گروههای سنی و شغلی کم کردن هزینه درمان و معالجه است. اگر مشاغل را به دو دسته کلی مشاغل آزاد و کارکنان یک سازمان تقسیم کنیم؛ بدیهی است که هر دو دسته قادر به استفاده از بیمه درمان تکمیلی جهت به حداقل رساندن هزینهها خواهندبود.
بیمه تکمیلی گروهی که بیشک نام آن را بارها و بارها شنیدهاید، برای گروهها و شرکتهایی با تعداد پرسنل بالای ۵۰ نفر صادر میشود. حالا تکلیف سازمانهای کوچک و افرادی که شغل آزاد دارند چیست؟ بهترین گزینه برای این دسته از افراد و سازمانها، بیمه تکمیلی انفرادی است.
ناگفته پیداست که بیمه تکمیلی گروهی با انفرادی تفاوتهای اساسی دارد که یکی از آنها، حق بیمه و هزینهای است که بیمهگذار باید پرداخت کند. در بیمههای درمانی گروهی، بخشی از حق بیمه توسط سازمان پرداخت شده و هزینهای جزئی برای کارکنان میماند. این در حالی است که در استارتآپها، سازمانهای کوچک و همچنین مشاغل آزاد، افرادی که از بیمه تکمیلی انفرادی استفاده میکنند موظف به پرداخت کامل حق بیمه هستند. البته در کنار مزایایی که این بیمه در اختیارتان قرارمیدهد، هزینه آن بسیار مقرون به صرفه است.
هزینه بیمه تکمیلی انفرادی چقدر است؟
هزینه بیمه تکمیلی انفرادی با توجه به تعهدات بیمه و نحوه پوشش آن متفاوت است. مهمترین عواملی که بر هزینه بیمه تکمیلی انفرادی تاثیرگذارند عبارتند از:
شرایط سنی بیمهگذار: افراد بالای ۶۰ سال حق بیمه بیشتری را پرداخت خواهند کرد.
سقف تعهدات بیمه: هرچه میزان پوششها بالا باشد، حق بیمه نیز بیشتر خواهدشد.
البته در نظر داشته باشید که هزینه بیمه تکمیلی در هر شرکت بیمه متفاوت است. بیمه آسماری با کمک بیمه SOS، بیمه درمان بینالمللی که بیش از ۳۰ سال در ایران سابقه فعالیت دارد، با بیش از ۳۰۰۰ مرکز درمانی در سراسر ایران قرداد بسته است. شما میتوانید برای استعلام دقیق قیمت انواع بیمههای درمانی و بیمه تکمیلی گروهی و خانوادگی از طریق شماره ۴۳۴۱۷-۰۲۱ با تیم مشاوره بیمه آسماری تماس بگیرید.
پوششهای بیمه تکمیلی انفرادی شامل چه مواردی است؟
در لیست پوششهای بیمه درمان تکمیلی انفرادی، مواردی بیشتر از پوشش بیمه درمانی پایه وجود دارد. این شرکت بیمه با تحت پوشش قرار دادن بسیاری از خدمات درمانی مازاد بیمه پایه، در روزهای سخت به افراد و خانوادهها کمک فراوانی میکند. در ادامه لیستی از پوششهای بیمه تکمیلی انفرادی مشاهده خواهید کرد.
اعمال جراحی: قلب، مغز، کبد، کلیه، پیوند ریه و کلیه
سرطانها
سکتههای قلبی و مغزی
تومورهای مغزی
بیماریهای مزمن کلیه، ریه و کبد
سوختگی
اعمال پاراکلینیکی
جراحیهای سرپایی
خدمات آزمایشگاهی
زایمان
بیماریهای صعبالعلاج
بیماریهای قلبی
ویزیت
دارو
دندانپزشکی
نکته مهمی که بیشتر مراجعین از ما میپرسند، شرایط بیمه ناباروری و زایمان است. لازم به توضیح است که شما میتوانید از طریق بیمه تکمیلیانفرادی بخشی از هزینههای مربوط به زایمان را دریافت کنید؛ اما برای کاهش هزینههای درمان ناباروری و تمامی اعمال مربوط به آن باید تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی خانواده باشید.
شرایط دریافت بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟
بیمه تکمیلی انفرادی مزایای فراوانی دارد که از جمله آنها میتوان به کاهش قابل توجه هزینههای درمان و عدم نیاز به بیمهگر پایه اشاره کرد. با دانستن این مزایا حالا بهتر است پاسخی برای سوال چگونه خود را بیمه تکمیلی کنیم؟ بپردازیم. مهمترین کاری که برای بیمه شدن باید انجام دهید بررسی شرایط سنیتان است. اگر از نظر سنی مشکلی برای بیمه شدن ندارید، بهتر است طبق لیست زیر مدارکتان را آماده کنید.
مدارک لازم برای صدور بیمه تکمیلی انفرادی
تکمیل فرم درمان تکمیلی انفرادی
تکمیل فرم پرسشنامه سلامت
کپی صفحه اول شناسنامه
کپی کارت ملی
کپی صفحه اول دفترچه بیمه
کپی بیمهنامه عمر و تشکیلات سرمایه (در صورت وجود)
شماره شبا بیمه گذار، پرینت بانکی و فرم پیوست
کپی چک بدون درج تاریخ و مبلغ قسط (درصورت خرید اقساطی بیمه)
مدارک لازم برای دریافت خسارت از پوشش پاراکلینیکی
اصل فاکتور معتبر یا صورتحساب با مهر مرکز درمانی
اصل یا کپی گزارش اقدامات پاراکلینیکی
کپی دستور پزشک معالج
مدارک لازم در صورت عمل جراحی
برگه شرح عمل جراحی
اصل گواهی جراحی با مهر پزشک بیهوشی
لیست داروها و لوازم مصرفی اتاق عمل با مهر داروخانه بیمارستان
گواهی پزشک
نتیجه آزمایش پاتولوژی
مدارک لازم بستری در بیمارستان خصوصی
اصل صورتحساب با مهر بیمارستان
لیست داروها با مهر داروخانه بیمارستان
اصل قبض رسید و رونوشت نتیجه خدمات پاراکلینیکی
گواهی پزشک
پس از تکمیل مدارکتان میتوانید هزینههای درمان را دریافت کنید. در نظر داشته باشید که زمان انتظار نسبت به شرکت بیمهگر و نوع بیماری ممکن است متفاوت باشد.
آسماری، بهترین انتخاب برای بیمه تکمیلی
در این مقاله شرایط بیمه تکمیلی انفرادی را بررسی کرده و دانستیم که این بیمه، گزینه مناسبی برای مشاغل آزاد و کارکنان سازمانهای کوچک است. البته بیمه گروهی آسماری با قابلیت ارائه خدمات به سازمان های کوچک با پوشش های بیشتر و هزینه کمتر گزینه بهتری نیز محسوب می شود. شرکت بیمه آسماری با بالاترین سقف تعهدات، یکی از معتبرترین بیمهگرهای ایران در انواع بیمه تکمیلی است. شما میتوانید بدون نیاز به آزمایش و چکاپهای متعدد به صورت آنلاین اقدام به دریافت بیمههای تکمیلی کنید. اگر به فکر خرید بیمه تکمیلی هستید، با شماره ۰۲۱۴۳۴۱۷ تماس گرفته و از مشاوره رایگان آسماری بهرمند شوید.