بیمهخبر

بیمه تجارت‌نو به ازای هر سهم ۹۰ریال سود تقسیم کرد

به گزارش اخبارپول، مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام بیمه تجارت‌نو منتهی به سال مالی ۹۸، با حضور بیش از ۹۳ درصد سهامداران، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره، نمایندگان بیمه مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار به همراه بازرس قانونی، صبح امروز ۱۶ تیرماه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محل شرکت برگزار شد. در این مجمع که ریاست آن را احسان مرادی، رئیس هیئت مدیره به عهده داشت پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، صورت های مالی به تصویب سهامداران رسید.

همچنین با رای حاضران، موسسه حسابرسی فاطر به عنوان حسابرس و بازرس قانونی و روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهی های بیمه تجارت‌نو تعیین شد.

گفتنی است، با توجه به ابلاغیه سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص مصوبه ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا که الزام شده مجامع عمومی شرکت‌ها حداکثر با حضور ۱۵ نفر شخص حقیقی یا حقوقی برگزار شود، سایر سهامداران از طریق مراجعه به وب سایت، کانال آپارات و اینستاگرام رسمی شرکت در جریان مصوبات مجمع قرار گرفتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا