به گزارش اخبارپول، غلامحسین صباغی مدیرعامل موسسه اعتباری کوثر وابسته به بانک سپه طی نشستی با ابراهیم محمود زاده مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح اعلام آمادگی کوثر را در ارائه خدمت مناسب در کنار انجام تکالیف گذشته مورد تاکید قرار داد.
صباغی در این نشست با اشاره به آمادگی مدیران بانک، رویکرد این جلسه را دریافت حس خوب تعامل دانست، تا بتوان سبد محصول مناسب با تصویر ذهنی مدیران مجموعه سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح طراحی و ارائه گردد.
وی با بیان اینکه ادغام بانک ها موجب افزایش کارایی و اثربخشی برای ارائه خدمت می گردد، اظهار کرد: بانک با حداکثر ظرفیت در ارائه خدمت به خانواده بزرگ نیروهای مسلح پیشتاز خواهد بود و در حال حاضر ارائه خدمت به کارکنان و بازنشستگان نیروهای مسلح به منظور تکریم و خشنودی آنان به صورت متمرکز از طریق مدیریت امور مشتریان و موظفین بانک پیگیری می گردد.
در این نشست مصطفی امجدیان با عرض خیر مقدم گزارشی از آخرین وضعیت منابع و مصارف بانک کوثر ارائه کرد و بر بکار گیری حداکثر توان در ارائه خدمت به خانواده سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح تاکید کرد.
احسان منتظری معاون مدیریت امور مشتریان و موظفین نیز ارائه خدمت آسان، سریع و با کیفیت به شاغلین و بازنشستگان نیروهای مسلح را رمز موفقیت و از جمله اهداف و اولویتهای بانک دانست.
همچنین محسن کربلایی خانی معاون مالی و علی نجفی مهاری مدیریت شعب شرق استان تهران نیز به ارائه گزارش در حوزه خدمترسانی به این مجموعه پرداختند.
حسین طاهری مدیریت امور حراست نیز ابراز کرد: حفظ امنیت اطلاعات مشتریان یکی از مهمترین موارد در بانک است که مورد توجه کارکنان است.
در پایان این نشست، مدیرعامل صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح، مدیر عامل صندوق ایثارگران، مدیرعامل صندوق بیمه نیروهای مسلح، مدیرعامل سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح، معاون مالی سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح و معاون اقتصادی و معاون درمان سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح به بیان انتظارات خود پرداختند.