معاون پذیرش و ناشران فرابورس اعلام کرد: در سال ۹۶ تعداد ۷۵ شرکت تقاضای پذیرش در این بازار را ارائه دادند که از این بین ۲۱ شرکت در فرابورس پذیرفته شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبارپول، سید مهدی علمالهدی در نشست خبری در خصوص آمار کلی پذیرش در فرابورس گفت: از ابتدای آغاز به فعالیت فرابورس، ۱۱۳ شرکت در این بازار پذیرش و سهام آن عرضه شده است.
انتقال ۱۶ شرکت از فرابورس به بورس
وی افزود: اکثر شرکتهای عرضه شده در سال جاری با روش بوک بلدینگ انجام شده است. از سویی دیگر تا به امروز ۱۶ شرکت بعد از کسب شرایط پذیرش از فرابورس به بورس اوراق بهادار تهران منتقل شده اند.
تبعید یک شرکت به بازار پایه
معاون پذیرش و ناشران فرابورس اظهار داشت: افزون بر این یک شرکت نیز به خاطر عدم شفافیت از بازار اصلی فرابورس به بازار پایه تبعید شده است.
پذیرش ۵ شرکت SME
علم الهدی در خصوص درخواست و پذیرش شرکت های SME نیز گفت: ۱۷ شرکت SME تا امروز درخواست پذیرش در فرابورس را ارائه کرده اند که از میان آن ها با در نظر گرفتن شرایط و ضوابط موجود ۵ شرکت SME توانسته اند در فرابورس پذیرش شوند اما در حال حاضر سهام این ۵ شرکت عرضه نشده است.
عرضه اولیه ۱۰ درصدی تبرک در ۲۸ اسفند ماه
به گزارش خبرنگار ایبِنا، ۲۲۳ میلیون و ۱۵۰ هزار و ۴۲۱ سهم معادل ۱۰ درصد شرکت تبرک در آخرین روز معاملاتی فرابورس در سال جاری عرضه می شود. بر اساس جزییات اعلام شده، عرضه اولیه سهام تبرک با اختصاص ۲۲۰۰ سهم به سهامداران حقیقی و حقوقی صورت می گیرد.
همچنین مدیر عرضه سهام تبرک در فرابورس کارگزاری بانک ملی و محدوده قیمتی نیز بین ۱۳۳۵ تا ۱۳۹۵ ریال تعیین شده است. در این نشست خبری اعلام شد: سود هر سهم تبرک برای سال ۹۷ به میزان ۲۵۶ ریال تعیین شده است.
تضمین سودآوری
افزون بر این سهامدار عمده شرکت تبرک در این نشست خبری، در پاسخ به سوال خبرنگار ایبِنا مبنی بر اینکه شرکت از چه مزیت نسبی در برابر سایر رقبا برخوردار است تا منافع و سودآوری سهامداران در بورس حفظ و ارتقا داده شود؟ گفت: با توجه به اینکه زنجیره تولید در شرکت تبرک کامل است و از سویی دیگر تنوع تولیدات به عنوان یک استراتژی پایدار در کنار صادارات مستمر به کشورهای منطقه همیشه اجرا می شود، سودآوری شرکت در سطح مطلوبی حفظ خواهد شد و با عملیاتی شدن طرح های توسعه ای و سرمایه گذاری روند افزایش سود شرکت در مسیر صعودی قرار خواهد داشت.
انتهای پیام